På årets julbak.
Vörtbröd, sivlimpa, kanelkaka, saffransskorpor samt en knäckedeg är gjorda, så i morgon ska bara knäckebrödet kavlas och gräddas sen blir det julemat för hela slanten.
Julbordet 2013 kommer att innehålla
Inlagd sill, senapssill, löksill, tomatströmming, ättiksströmming, vitlöksströmming, sillsallad, jansson, gravad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, köttbullar, prinskorv, sylta, pastej, medvurstar samt gustavskorv, julskinka, revbenspjäll, ostar, sivlimpa, vört, knäcke, rödkål, brunkål, mimosasallad, apelsin & fänkålssallad, hovmästarsås, rödlöksmarmelad, ägghalvor, dillmajonäs, svampomelette.

Ooops, bäst att sätta fart alltså.
Jäklars så kul det är, älskar att ha mycket att göra och laga och baka och fixa och dona.
(Å maken han for till Holland för att hämta hem genevern till sillen, ja lite maritimt jobb ska han utföra också.)
Kramelikram och tjingelingen på er kära allehopa .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar