onsdag 29 augusti 2012

Det var inte bara rågat

Måttet.

Nä, nu har det faktiskt runnit över.

Så, bara att fejsa sanningen.

Jag måste ha hjälp.

Så fed up på mina slutarökakilon som hänger och dallrar på min kropp och då jag till dags dato ej lyckats få bort dom på egen hand var det alltså bara att traska iväg till nån som kan.

Efter jobbet gick jag så till ett av stadens friskvårdstempel och träffade en kanongullig människa där som jag fick stort förtroende för.
Hon vet vad hon gör, det märker jag då jag faktiskt egentligen kan allt detta i teorin, har ju för bövelen högskolepöäng i kost och näringslära.
Men ja ni vet, bagarns barn ..........
(Fast jag är en hejare på att få familjen att äta rätt mat i rätt mängd i rätt tid, men icke mig själv).

Nu blir det mental träning, föreläsningar i olika ämnen samt såklart träning av skiftande form.
Så här initialt blir det mest bodybalance och andra rygg och magstärkande pass innan jag förhoppningsvis är bättre i foten och ryggen blivit starkare så jag kan ge mig på lite tuffare grejer.

En positiv sak - jag vägde inte så mycket som jag trodde (två kg mindre än befarat) och min fettprocent är klart godkänd, så hälsan är inte i fara pga fettet i allafall.

Tre veckors raketfart, sen vägning igen och så går vi från där.
Sex kilo off på tolv veckor är målet.

Och i mål ska jag.

(Och är man inte lite fläng så säj, promenerar och cyklar som vanligt till och från stan, samt, bara för att jag skulle till "PT:n" tar jag mig en snabb powerrunda på min onda fot (icke bra) bara för att kunna säga det till henne så att hon inte tror jag är helt förslappad.
Jamen, ungefär som att städa innan städerskan kommer.
Vojne, vojne.)

Kramelikram

1 kommentar: