lördag 19 september 2009

Grönalunds

årliga kvartersfest gick av stapeln i kväll. Mycket trevligt som vanligt, trots att inte alla var med (Micke och Mathilda saknades), så blev det en riktigt mysig tillställning. Kul att träffas så där lite opretantiöst, inga måsten och krav på vare sig mat, klädsel eller närvaro. Kom som du är, stanna hur länge du vill och bara vara. Lite lekar & mingel som passar alla åldrar då vi var allt från 6 mån till 70+, finns nåt för alla. William kroknade ganska tidigt så vi gick hem redan vid 10, eller redan & redan, det började ju vid fem så det är förståeligt att han blev lite trött efter bus och lek med de andra barnen.

Tidigare på dan var det trädgårdspyssel som gällde. En helt otroligt skön dag har det varit, solen bara toksken, inte ett moln i sikte och vindstilla. Vad mer kan man begära!?

Nockade av trädgårdsbestyren och packade in son, hund och mig själv i bilen för transport mot slottet. En sån här dag måste njutas och var är bättre än där! Så nice att trava runt i historisk miljö och lapa sol. Så sammanfattningsvis en mycket bra dag med lite av allt, jobb, umgänge, friskvård och njutning.


Dagens Nostalgitripp: Hojarna utanför "vårat"hak Blue fish i Florida, vill dit nu. Ja, jag är avis, Micke är på väg över. Men snart är vi tillbaka igen, that`s for sure. Har blivit USA frälst på gamla dar,vojne vojne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar