fredag 25 juni 2010

Eksjö tur och retur

Blev ändring i ursprungsplanen. Skulle egentligen befinna oss i Gbg just nu för vidare färd mot Portugal i morgon bitti. Men, eftersom Micke blev sen i Spanien och kom hem istället för att fara till just Gbg så är vi nu alla samlade i hemmets lugna vrå. Fick således en extra dag hemma innan avfärd. Vad göra då då?
Jo, vi packar in oss alla i bilen tillsammans med jordgubbsbakelser och kaffe, far till Eksjö och Höglandssjukhuset där farfar Allan ligger med sitt nyopererade knä. Tänkte vi skulle passa på att överraska honom med lite midsommarfika så här om aftonen när han ligger där indisponibel och inte kan njuta av det fina vädret.

Tror allt att han blev både lite överraskad och glad när vi travade in oanmälda med kaffekorgen i högsta hugg.

Nu tillbaka hemma igen, ätit en sillbit och faktiskt tagit en liten jäkel också dagen till ära. Ska nu stoppa ner det sista och lägga på locket på väskan. Tidig revälj i morgon.
Semestern hägrar, ska bli bamseskönt att komma iväg en sväng. Bara vara tillsammans och njuta. Ambitionen är att jag ska leta på nåt internetcafe och skriva nåt litet då och då. Får se hur det funkar. Om inte så hörs vi när vi är tillbaka i Svedala igen.

Puss& Kram


Dagens Vinst: Ja, vad säger man 4o4 riksdaler blev det, blir knappast ett torp därhemma. Ger inte upp för det, satsar vidare.

2 kommentarer:

  1. Ha en skön semester och njuuuut! Hälsa MIcke och gratta i efterskott. Han fyller ju år idag! Det kommer jag ihåg! :-) Kram till er alla! /Eva

    SvaraRadera
  2. Tack snalla Eva. Micke halsar och tackar. Kram

    SvaraRadera