söndag 6 juni 2010

Flaggdag

Söndagslugn på grönalund. Flaggan i topp och poolbygge har stått på schemat i dag. William var upp i morse och firade flaggan med lite hjälp av pappa.
Vår hundvakt Lotta var över på en fika och lite finslipning av hundvakteriet inför vår Portugalresa. Hundarna ska bo hemma hos dom i en vecka och det känns så skönt att kunna lämna dom hos någon dom trivs hos och som man vet tycker om dom. Inget fel på hundpensionat i och för sig, men våra hundar trivs inget vidare med det. Ja, nu har ju aldrig Tyson bott på hundpang, men Texas har och då dom är lika förmänskligade så är detta alternativet bra mycket bättre. Kommer att kunna njuta mer av semestern när man vet att dom är i goda händer. Förra året hade vi våra kära dalingar boendes här med hundarna när vi var på Kreta och det var helt suveränt. Hoppas vi kan göra om det någongång, för det är ju såklart det bästa för vovvsen.
En skön helg är till ända och en ny skön försommarvecka väntar. Hoppas bara meterologerna har fel då dom lovar mycket regn några dagar framöver, har ju hänt förr, att dom haft fel alltså. Så, ajö ajö senapsfrö. Hörs.


Dagens Dessert: Dagen till ära så blev det en parfaitvariant med blåbär. Syns kanske inte så bra här men den är faktiskt gul/blå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar