torsdag 24 juni 2010

Plock och fix

En sån där fixardag som man har strax före semestern. Tvätt, lite packning och allmänt fixande som gräsklippning och blomskötsel.

Mathilda och jag tog oss sen en tur in till de centrala delarna av stan, ett utegympapass stod på schemat. Först alltså en skön cykeltur och sedan ett pass på en timme i den sköna kvällssolen och sedan cykel tillbaka hem. Lite puh för en ovan en, 40 minuters cykling + gympapass ja det kändes lite, men det var en skön känsla. Nu kan man unna sig en semester och godsaker med lite bättre samvete.
Kan för övrigt meddela att jag saknar all form av koordination, den måste jag öva upp å det snaraste. Kommer annars bli sommarens driftkucku på gympapassen och det vill jag ju inte. Är ju egentligen en cool brud ,om inte i lyxförpackning så väl i ändamålsenliga mjukkläder......

Och hemma väntade maken sen med middagen klar. Grillat av olika slag, halloumi, karré, kabanoss, cous-cous och olika såser, yammi.

Önskar alla en skön och glad midsommar, ät mycket sill och njut av sol och värme och varandra.


Dagens Shit: Jaha, där åkte man så det vissla om det. Kan nu som bäst bli en elva på tipset. Italien föll och Danmark föll, hade räknat med dom. Men men, så är det med spel och dobbel, fast det är ju så spännande under tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar