onsdag 7 oktober 2009

Shit

var min första tanke när jag vaknade i morse. Hade slagit av klockorna och kom upp en halvtimme försent. Hade sovit som en kratta så varför jag försov mig var helt klart. Snabbt upp och rusa igenom morgonen, kände mig (och såg förmodligen ut) som Kalle Anka så som han ser ut när han vaknar i husvagnen på deras semester. Hann i alla fall det mest väsentliga som att väcka sonen och ge honom frukost och fick även i väg honom till skolan, yes. Så var det jag själv då, fortfarande Kalle look alike var det dags att fixa och dona med mina morgonbestyr, men att fixa matlåda var inte att tänka på i dag. Sen i väg och sitta och försöka tillgodogöra mig dagens föreläsning, gruppdynamik. Tror tyvärr inte jag fick med mig så mycket då jag kom på mig själv då och då att fada ut liksom, tänker på annat och tappar koncentrationen. Satt och klurade på recept till alla äpplen, päron och mina gröna tomater, hm. Det bor nog en liten Dagmar Ebbesen i mig i alla fall.

Ja sen har resten av dan rasslat på med det vanliga, laga mat, diska, läxförhör osv. Så nu har jag den där berömda "egentiden" som jag läst om nånstans och i mitt liv betyder det kolla in nåt på burken och somna där likaså.
Ska nog ta min tanttidning Amelia i knät framför tv:n i kväll och se om det finns nåt schysst recept att inspireras av. Jo, jag kan faktiskt läsa och kolla tv samtidigt, man är väl fruntimmer.

En liten plats i trädgården, lite skumt och murrigt, men himla mysigt i alla fall.











Dagens filmtips: Två 40-talare, "Kristin kommenderar" och "Kvinnan tar befälet" båda med Dagmar Ebbesen i stärkt förkläde. Har inte sett dom sen jag var barn (7-10år), men oj, hon var min hjältinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar