torsdag 8 oktober 2009

Vad glad

jag blev i dag när jag kom hem. Ett blombud kom med denna vackra bukett. Ingen födelsedag, ingen namnsdag, inget att fira alls och ändå kom det blommor. Ja, det var såklart Gunnars med kära Syster i spetsen. Tack så himla mycket kära allihopa, ni är bäst. Puss, puss. Nu kommer resten av den här dagen att gå som en dans. Ska bara pyssla med angenäma saker som att packa och fixa lite inför imorgon då vi far till Gbg.
Det ska bli så skönt att fara i väg några dagar, gillar att vara på västkusten och Göteborg är en himla mysig stad. Tyvärr är vi inte där så ofta som vi egentligen borde. Är lite halvknöligt då vi har en ganska liten lägenhet, bara en 1:a, men ett veckoslut funkar bra. Sommartid är det också ok för då är man inte inne så mycket och är inte beroende av boendet på samma sätt. Men nu ska vi njuta av några höstdagar där alltså, andas in den riktiga havsluften, äta gott (ofta skaldjur och/eller indiskt) och leva lite storstadsliv.

Nä, nu ska jag packa åt William så det kommer med något mer än spel, dinosaurier och gubbar. Och efter det får det bli en god kopp i soffhörnet.

Dagens bästa: Utan tvekan min syrra med familj. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar