lördag 17 oktober 2009

Skoldag

har det varit för Mathilda idag. Vi var och hälsade på och såg oss om, kanontrevligt. Mathilda läser bild och form, estetprogrammet och i dag var det gymnasiemässa i stan. Så vi for dit och kollade in vår dotters vardagsmiljö. William och jag har varit där flera gånger men för Micke var det premiär, vi kollade inte bara esteterna utan även de andra grenarna på skolan. Det utbildas bl.a. bagare, kockar och konditorer där så det blev en hel del provsmakningar samt lite inköp av diverse bakverk. Oj, vad mycket trevliga och duktiga ungdomar det finns.
Kan lite sakna min egen ungdom en sån här dag, tänk om det funnits alla dessa olika utbildningar när man själv var ung, wow vad kul det skulle vart. Förstår alla våndor kidsen går igenom när dom ska välja gymnasie idag, kan inte vara lätt. Men å andra sidan ett angenämt "problem".
Nu ska vi avsluta en trevlig dag med en raclettemiddag, inspirerad av syrran efter ett telefonsamtal med henne tidigare i dag.

Dagens shit: Att vi bara spelade oavgjort mot Gais, nu går det nog inte. Men ut i Europa kommer nog "bröderna" i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar