tisdag 27 oktober 2009

Välkommen hem

Tyson. Ja nu har vi äntligen varit och hämtat den lille krabaten. Vi for hemifrån tidigt i morse för färd mot skåne och Mölle by the sea där vår lille valp är född. Han kan inte ha haft en bättre miljö att startat sitt gårdshundsliv på, så otroligt vackert och så fina hundar och människor. Texas trivdes som fisken i vattnet på en gång och det är ju klart det med fyra snygga tikar att busa med + två ursöta avkommor.

Ja så blev det dags för avfärd mot småland och det gick bara bra. Vi fick såklart stanna och rasta men båda hundarna sov mest hela resan. Enda abret var att vi fick stå stilla en lång stund när vi var nästan hemma p.g.a. en trafikolycka. Men det gick fint ändå, hundarna sov gott där bak. Väl hemma drog dom igång buset omedelbart, leker och leker och leker. Gissa om dom kommer att sova gott sen, hoppas vi tvåbeningar ialla fall eftersom vi är lite trötta nu. Och vem som skall sova bredvid vem, ja det är inte klart ännu, alla vill ju sova jämte valpen.

I morgon ska det bli spännande att gå på upptäcksfärd i dagsljus, kolla och nosa på allt det nya som kallas hemma. Sov gott, nu ska jag göra välling till valpen.

Hej min son



Dagens bild: Det är inte lätt att fånga två vildbasare på samma foto.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar