onsdag 8 september 2010

Bagge, Zlatan eller Maud?

Dagens snackis, alltså vad man såg på tv i går kväll.
Jag kollade faktiskt på fotbollen, fast inte aktivt ska erkännas. Det kanske inte ger sådär många vuxenpoäng att välja fotboll så här i valtider, men så var det.

Nu tycker jag att jag har hyfsad politisk pejl och tror mig (snart) veta vilka som ska få min röst, så jag hoppade alltså utfrågningen i går kväll.

Idol däremot det är nåt jag hoppar alltid, inte min typ av program. Fast det måste jag nog erkänna, den Amerikanska orginalversionen brukar jag kolla då och då. Gillar Simon Cowell helskarpt och behöver en dos av hans vassa tunga ibland.

Ja och vilket program "vann" då?
Jo, tro´t eller ej, men Idol hade flest tittare. Oh, arma nation, vart är vi på väg?

Och tuttan är nu återbördad till gården, skönt. Doggsen och jag tog oss en rask promenad i motvinden för att hämta henne i elfte timmen. Hann fram tio minuter innan stängning, efter att ha fått jaga på pojkarna och fösa dom milt framåt istället för att bara stanna och lukta och lukta och lukta.

Dyrt blev det som alltid, men nu har jag nya bromsklossar, skivor, ja rubbet är nytt och fräscht. Samt inte att förglömma, nytt avgassystem.

Passade på att hugga en försäljare och fråga vad han vill ge för min lilla pärla. Inte så mycket visade det sig, men så är det i bilbranschen. Man gör bara dåliga affärer där.

Kanske, kanske inte att jag byter bort henne, funderar.
Åkte sen hem så tyst och fint och bromsarna var perfekta.

Tog mig min motionsrunda nu i kväll, men det ska icke upprepas. Jo, motionen, men inte tiden. Himmel så mycket folk och fä i "mitt" spår, jag vill ju ha lugn och ro under motionsutövandet. Nä, det blir att återgå till morgonrundorna.

Under rubriken "Gör inte detta" kommer följande tips om vad som skall undvikas.
Måla inte tånaglarna och sätt på strumpor direkt efteråt.
Jag har gjort detta och jag kan säga som så, tånaglarna blev luddiga och svarta, inte snyggt. Dessutom fastnar strumporna så man får slita dom av lilla foten.
Vilket pucko tänker nu någon och ja jag är böjd att hålla med.

Hade duschat och skrubbat bla tassarna och fick en tokig idé om att måla tånaglarna. Målar annars aldrig några naglar och det enda nagellack jag äger är ett flera år gammalt genomskinligt dito.
Anledningen till att det överhuvudtaget införskaffades var att jag använder det till att stoppa maskor på strumporna.
Ja, sen kände jag mig lite ruggig efter motion och dusch så jag hämtade ett par sockar att kränga på mig och glömde totalt bort att naglarna var målade, det syndes ju inte.
Det var det det.

Ha det gott och lev väl, hörs.
Kvällskramar från grönalund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar