onsdag 23 december 2009

Den bleka decembersol

Som lyst över oss i dag, dan före dan, har nu gått ner och kvällen är här. En stilla ro har infunnit sig i huset. Skinkan är griljerad och klar, sillar, strömmingar, syltor och pastejer likaså. Familjen är komplett. Micke kom hem på tidiga kvällen och hade med sig Farfar som han hämtade på hemväg.Så nu är det dags för oss alla att varva ner och njuta av lugnet. Julängeln väntas komma i natt med gåvor till vissa delar av familjen, så kvällen kan bli lång för den andra delen av familjen.

Granen tog vi in i dag på dagen och nu står den färdigpyntad och lyser upp så fint. Ska bli spännande och se hur länge den får stå innan Tyson upptäcker alla roliga saker som finns där. Än så länge har han, peppar,peppar, inte gjort nåt bus. Tror han inte riktigt har noterat den faktiskt. Då vi tog in den hade han fullt sjå med annat bus och vid klädningen så lattjade Texas och han. Just nu sover han så ett ev race mot granen kan komma senare.


Dagens Jul: Då förklarar jag julen inledd, julen 2009 kan nu starta. Jag önskar alla en riktig vilsam och skön helg, njut allt härligt och kom i håg att ta tillvara på dagen samt att ge ett vänligt ord eller ett leende mot din näste. Och förallt i världen glöm inte småfåglarna. =))


GOD JUL ÖNSKAR TEXAS OCH TYSON MED FAMILJ HEMMA HOS SUSSIE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar