söndag 27 december 2009

Tack Gordon

Oj oj oj, så himla god kalkonen blev i går. Hade ett av Gordon Ramseys kalkontips i bakhuvudet när jag tillredde den i går och som sagt den blev kanon. Såg ett av hans program för ganska längesedan och drog mig tillminnes hur han gjorde då och testade alltså. Och vad var det då som gjorde den så god. Jo, massage och smör, mycket smör. Gjorde ett örtsmör som jag stoppade in under skinnet och masserade in i kalkonen, kletade och smörade hej vilt. Har aldrig fått en så saftig kalkon förr, kommer göra det igen.


En mycket trevlig kväll alltså, förutom en saftig kalkon så hade vi det så mysigt så, med mycket skratt och sällskapsspelande.


Och ja jag vet, är en dålig förlorare.




Nu förbereder vi en utflykt till ön. Ska fixa prickig korv mackor, värma choklad och packa apelsiner och lite annat smått och gott, sen beger vi oss. Så over and out för nu, hörs sen.


Dagens surprise: Gus lever. Eller är det en ny? Kan så vara, annars har han magrat vår lille "tjockis". Han får äta upp sig lite nu på dom goa solrosfröna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar