torsdag 24 december 2009

Julafton

Snart är aftonen över och en ny dag randas. Vi har alla haft en bra dag. Många klappar och mycket god mat och dryck. Kalle Anka, sällskapsspel och umgänge, ja en klassisk jul med andra ord.

I år var första gången på 16 år som tomten inte kom hem till oss. Han har ju så mycket att stå i en sån här dag. Och som alla vet prioriterar han alla familjer med små barn och eftersom William i år har fyllt 10 så hade han dessvärre inte tid att komma hit. Nu gick det bra ändå, vi fick en säck med klappar som vi själva fick dela ut, efter att dom legat till sig en stund under granen. Men som vanligt satte vi i alla fall ut gröt till tomten på furstubron som tack för hans besök.

Julaftonspromenad




Klapputdelning









Goda juleben






Nu ska det smaka med lite mat i magen


Tomtens gröt

Mätta och glada, nu ska det sitta fint med en spelomgång. Och spelade gjorde vi. Killarna vann, men vi ska ta revansch.


Dagens kommentar: " Jamen, man vet ju hur det slutar" om Josef och Maria i Betlehem. William blev glad när vi i dag inte gick till församlingshemmet och tittade på julspelet. Vi har gått dit traditionsenligt under åren, men idag blev det alltså inte så, lite vemodigt tyckte vi andra. Kanon att slippa tyckte junior. För lite action, också som sagt inga nyheter, man vet hur det går. Ja, så sant så sant. Dom barnen, dom barnen. Eller som man brukar säga" av barn och av druckna får man höra sanningen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar