tisdag 22 december 2009

Jullov

Äntligen hojtade William när han slutade skolan i dag, jullov.......Härligt. Var alltså på den traditionella skolavslutningen i vår lilla fina kyrka idag. Det är så stämningsfullt och fint tycker jag, kände allt en liten grindroppe i ögonvrån, lättrörd som man är. Prästen pratar, vi sjunger julpsalmer och alla barnen som sjunger och spelar så fint. Ja om sanningen ska fram så både sjöng och spelade en del hellre än bra i sann Egon Kjerrmann anda. Så får man väl kanske inte säga när det är barn det gäller, eller!!? Men det lättar onekligen upp stämningen då man småskrattar lite i smyg.



I dag "fyller" Tyson 4 månader, vad fort det går. Känns som han alltid varit här och vad duktig han blivit. Han lär sig väldigt fort och tar efter pappa Texas i mycket. Rumsrenheten går bättre och bättre, ja ett litet steg tillbaka var det faktiskt när det var som kallast ute. Men nu berättar han t.om. när han behöver gå ut precis som Texas gör. Han går fram och krafsar på dörren och då är det bara att släppa ut honom också går han och kissar, duktigt va! Ett riktigt charmtroll är vad han är, vår tungviktare.


Dagens Jul: Ska för första gången frångå min princip att skinka ska kokas. Tänkte nämligen låta den gå i ugnen i natt och sen är det bara att griljera och provsmaka i morgon. Blir nog bra det med och vill nån doppa så blir det ju ett fint och koncentrerat spad bara sådär, easy like a pancake. Och nu i och med jullovets inledning är gottebordet framdukat, nu är det fri ätning som gäller av allehanda godsaker. "Lördag hela veckan, lördag hela veckan lååång" som det sjungs i sången med samma namn.


Våra underbara snyggingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar