måndag 14 december 2009

Storleken har ingen betydelse

Spelar ingen roll vad det är för hund, raggen reser sig och ett dovt mullrande kommer ur strupen. Berner Sennen, Gråhund eller Schäfer watch out, här kommer pappa Texas och vaktar sin avkomma. Ja kära nån vad vår lille hund har blivit vaktig sen Tyson blev en i familjen, beskyddarinstinkten är total. Ibland kan det faktiskt vara både hämmande och lite jobbigt, valpen får ju ingen kontakt med andra. Dom ända (so far) som Texas accepterar och som får leka med Tyson är kompisarna, dom små plutthundarna. Ja, kanske är det att han tror att de stora hundarna utgör nåt hot mot Tyson. Och svarta hundar ska vi inte prata om, då blir Texas helt rabiat när en sån kommer. Det är ju i och för sig inte för inte han fått namnet Texas, stor i orden, liten på jorden...

Om det är som så att Tyson nu präglas på Texas så kommer vi att ha det lugnt och fint!!!!! här hemma, inte en själ får komma in på vår gård. Ja, lite tryggt är det allt med såna tuffingar som inte bangar för nåt eller nån och regerar här, hemmahosSussie.


Och för kännedom så kan jag meddela att man inte kan handla hos vissa näthandlare om man har för långt namn. Jo det är sant, fick ett mejl idag från en sajt där jag lagt en order och där stod "Tyvärr kan vi inte behandla er order då ni har för långt namn". Jag har ett långt namn det vet jag, sju st totalt, 5 förnamn och 2 efternamn. Men hallå, hur svårt kan det vara....Lite flexibilitet önskas. Månlandning -ok. Nätshopping för långnamnade - njet. Får väl byta namn till Bo Ek då eller Lex Luthor för det är coolare.




Dagens Jul: Bakade mjuk pepparkaka, men den dog. Tjurigt, men vaddå, gammalt blir som nytt. Och det bidde juldammsugare istället samt några chokladpepparkulor. Inte så snygga kanske, men farligt goda. Prova vettja.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar