onsdag 17 februari 2010

Lill Lördag

Alltså onsdag mitt i veckan och snart helg igen. Fattar inte vad dagarna tar vägen, hinner ingenting. Schvish säger det så är den slut, knappt lönt att kliva upp känns det ibland, eller för den delen gå och lägga sig. Skönt är det ju i alla fall att dagarna rasslar på, nu är vi en dag närmre att få vara tillsammans igen, familjen. Sen är det snart sportlov så barnen får lite välförtjänt ledighet och vila efter allt plugg.

Vi har fortfarande inte bestämt vad eller om vi ska göra nåt. Förmodligen blir vi här hemma och tar en del kortutflykter och bara cirkulerar.


Och nu är lägenheten vår på riktigt. Micke var och skrev på kontraktet i dag. Så himla nice, längtar efter att fara dit och flytta in och ställa i ordning. Får tillträde den 1/3, vilket är en måndag och då kan inte jag vara med. Helgen som kommer efter det har vi uppbokad så då funkar det inte heller. Hm, en liten nöt att knäcka alltså. När ska jag/vi kunna fara dit? Ett angenämnt "problem" av modell i-land.

Pelargonfröna jag satte i lördags har redan börjat kika upp, helt fantastiskt. Nu går jag där och gluttar och suktar varje dag. (Kom nu då gumman tö, längtar efter dig)

Nu ska jag ta mig ett uppmjukande skumbad så jag blir mjuk och skön inte bara i skinnet utan i lederna också. Hotas nämligen med ett nytt snöoväder i morgon och då lär jag väl få skotta igen då.... Men det är suverän motion, (positivt tänkande)

Kvällen får avslutas framför tv:n ( ikväll igen) med att heja på de blå gula som skördar medaljer i Kanada. Anja och längdåkarna ligger bäst till för nya medaljer har jag förstått, så det är bara att heja på.

Dagens stegantal: I dag blev det riktigt bra resultat 15 732(13km), jo är riktigt nöjd med mig själv, klapp, klapp. Skulle kunna ta en semla, men jag hoppar nog det, kanske ett glas skumpa i badet istället. Fira alla medaljer som har kommit och som kommer =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar