måndag 8 februari 2010

Ytterligare

En måndag som man snart kan glömma och lägga till handlingarna. Skönt det. Om jag säger som så, förutom min gamla ganska välkända aversion mot dagen i fråga, så har Iprenmannen varit min man idag. Ingen bra dag alltså. Ja, ja snart slut nu och det ser jag fram emot.

Och tillråga på allt så blev jag uppringd av en försäkringssäljare, ville nasa på mig en cancerförsäkring. Jäpp, och det var ju rätt target såklart. Nu har jag redan en variant av försäkringen, mot kvinnosjukdomar. Denna sades täcka övriga. Ja, vad säger man. Dan blev ju inte bättre direkt. Har som många vet en skräck inför den sjukan, alldeles för många runt mig har haft och gått bort i det. Pappa och mamma var bara 57 respektive 59 när dom gick bort. Jag har alltså generna mot mig där, i mörka stunder räknar jag med att ha cirka 15 år kvar. Men positiva tankar var det, så det blir nog 20....Svart blev sinnet i alla fall efter telesamtalet, tankarna far och när man som jag dessutom har en släng av hypokondri light så kan ni haja att det inte var nån kul stund.


Nå, jag skulle vara lite mer som Arri, Micke säger det ofta.
- Konstigt att två systrar kan vara så olika, en svarttänkare och en positiv glädjespridare.

Hm, ja man kan inte få allt. Jag kan faktiskt göra saft och det kan inte hon, pilutta dig.

Nä nu ska jag ta hen William från scouterna, sedan ska jag försöka hålla mig vaken och kolla Amercan Idol som börjar i kväll. Gillar Simon Cowell och Randy Jackson helskarpt och nu ska det visst vara nån ny brutta med då Paula Abdul har slutat. Får se vad det blir.


Dagens Inköp: 6 kg apelsiner. Nu ska här saftas så det står härliga till, fast inte förrän i morgon.

1 kommentar: