söndag 28 februari 2010

Sol, sol sol

Nu känns det i luften att våren inte är långt borta. Solglasögonen och gympadojjorna åkte fram idag, det var som man säger "inte i går" dom attiraljerna var aktuella.
Blir så glad och mysig i kroppen såna här dagar, har varit en toppendag. Också ett stort plus är jag så gott som bra i ryggen, bra lite småont vid vissa rörelser och när jag setat för länge. Yippie.

Glass i stora lass fick vi till efterrätt så som sig bör om söndagen. En kvarleva från vår tid till sjöss, om söndagen serverades det glass. Och det är nåt som ingen i familjen ogillar direkt, så den vanan får allt bli kvar hemma hos oss.

Lovet - ja nu är det över för denna gång. Kommer nog bli aningens svårt att få i gång, framförallt, William i morgon bitti. Det går snabbt att lägga sig till med vanor som uppe sent, sova länge.
Det blev ju tyvärr ett litet annorlunda lov än vi tänkt oss, men vissa saker kan man inte råda över och sjukdom är en typiskt sån sak. Men barnen är ganska nöjda ändå, huvudsaken är att vila från plugg och alla måsten och det har dom gjort.
Snart har vi dessutom påsk och nytt lov att njuta av och då i förhoppningsvis ännu bättre väder.

Nu fixar och planerar vi för inflyttningen i vår nya lägenhet i Gbg. Micke är på väg dit nu och är lastad med diverse prylar som köksbord och stolar. Sen får vi ge oss ut och ev hitta en större soffa och kanske lite fler möbler. Men först ska vi komma på plats och sen får vi se vad vi tycker oss behöva. Ska bli så himla kul alltså, älskar att pyssla som bekant också ska det bli gudomligt skönt att få lite yta när vi är där tillsammans allihop.

Ok, full rulle mot en ny härlig vecka. Och första mars är det i morgon oj, oj så fort det går. Ha en härlig söndagkväll och en underbar vecka kära allihopa.


Dagens Tips: Hur du får spänning i vardagen, förmedlade av Hipp Hipp gänget.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar