fredag 26 februari 2010

Spenderbyxor på

Så råkade det bli lite oplanerad shopping idag. Tog mig en liten tur runt i stadens butiker under tiden grabbarna var och kollade på "Percy Jackson - Kampen om åskviggen", (filmen var kanon enligt dom). Hade alltså två timmar att slå ihjäl. Blir ju lite extra shoppingsugen när det är milt och aningens vårlikt ute, vilket det har varit i dag. Det drippar och droppar samt slaskar och är flera plusgrader.

Älskar skor, så jag styrde kosan mot Bianco där dom har bussnygga skor och dessutom skulle det vara världens utförsäljning. Utförsäljningar och reor det är nåt som intresserar mig, valet av butik var alltså enkelt. Och visst, det fanns hur mycket snyggt som helst, men i fel storlekar. Shit, så är det alltsom oftast, har fel storlek. Är en sån där vanlig 38:a och då finns inget snyggt kvar i min size. Allt jag ville ha fanns i 37 eller 41, typiskt. Är inte ofta jag önskar större fötter men vid utförsäljningar gör jag det faktiskt, vill ha alla snygga billiga skor ju.


Nåväl, inget att hänga läpp för. Traskade vidare och kollade runt i lite olika butiker. Hittade ett par snygga stövlar i en annan affär (också rea såklart) så dom köpte jag. Vidare blev det ett par jeans i en ny modell, lite baggy. Är annars stor vän av skinnymodellerna, men kände mig lite wild & crazy så jag tog en ny modell idag. Ett ögonskugga + en väst slank också ner i påsen.





Konstigt det här med shopping, en riktig humörhöjare är vad det är och efter den här jävulsveckan behövde jag höja humöret kände jag. Nu är det ju en synnerligen kortvarig lyckokänsla man får där ute, den riktiga lyckan finns här hemma....
Avslutningsvis var jag bara tvungen att köpa en stor bukett tulpaner, älskar den blomman. Köpte den dagen till ära i en "riktig" blomaffär alltså en bunden och fin bukett, inget ica-tjafs alltså.
Ja det var det det. Nu blir det Tapas för hela slanten och lite OS tittning på burken om aftonen.

Dagens deja vu: Vid frukosten, prat om kall god mjölk. Jag får en flashback och börjar gapskratta. Får såklart förklara mig för maken. Vi (H och jag) var på lokal för en sisodär 20-22 år sedan. Jag beställer en stor kall öl, H stövlar också fram och lägger sin beställning. "Mjölk, en stor och den ska vara kall". Fantomens syrra månne!? Bartendern serverar henne något förvånat. Är förmodligen inte så ofta han får såna beställningar. Jag tyckte det var lite pinigt då. Klart man ska ha sig en bier. Men icke min kompis inte. Hon har alltid gått sin väg och varit den hon är, respect. (Åsså kunde hon köra oss hem = bra)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar