lördag 13 februari 2010

Häradsbetäckaren?

Jamen det är ju det jag alltid sagt. Snygg Texas, han har inte bara utseendet med sig utan även sätt och stamtavla. Och vad nu då!? Jo, blev uppringd av en tjej idag som var intresserad av att para sin tik med vår snygging. Har inte bestämt oss ännu, ska mejla bilder och räta ut lite frågetecken innan ett ev beslut. Men visst är det lite kul tycker jag, tjejerna står på kö och vill ha vår kille. Texas är bäst ingen protest. Och snart kommer Tyson att gå i pappas fotspår hoppas vi, sprida sin säd och bevara en trevlig och snygg och helt underbar hundras åt eftervärlden.


Men som sagt först ska matte godkänna tjejen ifråga. Säger som Jan Fares hon ska vara "snigg i huvet också" inte bara utanpå. Fast såklar initialt är det ju utseendet som är avgörande för ett ev fortskridande av parning. Är lite petig där, hon får inte vara för fläckig och det vita ska vara vitt, gärna trefärgad och inte alldeles för stor (han ska ju nå upp).


Annars har dagen varit lugn och fin. Har satt mina pelargonfrön så nu är dom på g. For sen på auktion och ropade in ett pelarbord för 100 spänn, nu var det inte så fräscht men för dom pengarna..... Ska nog slipa ner det och sen måla om det tror jag, kanske det också får flytta till Gbg och vår nya lägenhet.

Filmen vi kollade i går var sådär, lite småputtrigt kul. Samanfattningsvis kan man säga att det var helt ok som "pausunderhållning" under gårdagkvällens snökaos, stark blåst, skjuts och jour.



Dagens middag: Ska bli lammracks, rojosås, rostade grönsaker (paprika, rödlök, coctailtomater, haricot verts) samt rostad skalpotatis. Misstänker att vi även korkar upp ett gott rödvin, vore snudd på skandal annars ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar