onsdag 5 maj 2010

Första fotot

I dag har Texas och Tyson varit hos hundfotografen och blivit fotade. Första gången hos en professionell fotograf, men absolut inte första gången framför en kamera. Har nog flera hundra bilder på vovvarna i alla möjliga och omöjliga situationer. Men, kände att det skulle vara skoj att ha en fin proffsbild så i dag blev det äntligen av. Gick ganska bra, var väl lite halvjobbigt att få styr på två hundar inne i en hundaffär där det luktade såå himla gott. När den ena satt fint hade den andra smitit iväg. Ja så höll vi på ett tag, men till slut blev det några bilder på två leversnittsfulla gårdisar. Hade ingen egen kamera med, tyvärr, men jag skulle i och för sig inte kunnat fota så det gör inget. Men tanken hade varit lite "bakom kulissbilder", nåja det kommer fler tillfällen. Lite trötta blev dom allt av allt fotograferande, för sen var det så skönt att vila.
Och lika bra det för vädret är inget vidare, kan lika gärna vara inne och ta en tupplur...

Jamen, var är våren och värmen? Vill inte frysa mer nu. Vill gå i vårkläder och bara vara ute och pyssla. Börjar bli riktigt orolig för mina växter, tror inte dom klarar mycket lägre temperaturer , så nu måste det vända och bli varmt igen annars vete hunnan.

Inneaktiviteter. Bakade kanelbullar nu efter middagen som jag tänkte bjuda barnen på till kvällsfika. Varma bullar och mjölk, passar fint en kylslagen vårkväll.

Ajö, ajö senapsfrö. Hörs imorgon igen. Kram




Dagens Grönsak: Morot; knaprig rotgrönsak som anses förbättra synen. Sanningshalten i denna folkliga åsikt motsägs till viss del av det stora antalet överkörda harar längs våra vägar.

2 kommentarer:

  1. Underbara storebror och vackra pappa - jag har också blivit stor nu. New "Lingerie by Beltic"...som KLIAR!!!!!!/Lovis

    SvaraRadera