fredag 28 maj 2010

Ingen Kärlek

Stackars kärlekskranke Texas, det blev inget för honom i dag. Beda kom farande ända från västkusten för en dejta vår snygging. Men av det blev det intet. Hon var fin flicka idag och höll på sig. Morrade och drog sig undan när Texas närmade sig och ville komma till. Åh så ljuvligt hon luktade tyckte han, men har en tjej bestämt sig så är det så. Hon vägrade låta honom komma intill. Efter några timmars lock pock och försök till umgänge gav vi upp. Beda for hemåt och Texas stod här trånande på gården och såg smulan försvinna i fjärran.
Men gett upp har vi inte. I morgon kommer dom tillbaka för ett nytt försök. Nu håller vi tummar och tassar att det ska gå bättre då och att Beda tycker det är ok med lite kärlek på dejt nr två.Tyvärr missar vi Mönsteråsbluesen, som vi hade tänkt fara och lyssna på, pga parningarna. Men det gör inte så mycket för kärleken kommer i första hand.

Annars har det varit mycket trädgård efter som det varit ytterligare en dag med bra väder. Inte nån tokvärme men hyfsat efter omständigheterna. Har fått ner min kiwiplanta och en massa ettåringar, lite krukodling och annat pyssel har också stått på schemat. Blir mindre och mindre växter kvar att ta reda på vilket känns lite tråkigt, för det innebär ju att jag snart är klar med det stora "arbetet". Men jag kan ju i och för sig plantera lite nytt om abstinensen blir för svår.

Nu blir det snart sen middag, fredagar = sen middag eftersom William trummar på tidiga kvällen. Vi ska grilla lite amerikanska korvar och sen blir det lite olika grynsallader och annat smått och gott. Lite sådär tapasinfluerat, många skålar alltså.

Trevlig Helg och du Carpe Diem.

Dagens Yes: Tänk vad det värmer ett modershjärta när tonårsdottern efter att ha sett Blues Brothers för första gången ( har lobbat länge) säger; "Gud, vilken bra film och musiken sen det är ju det som ni alltid lyssnat på, kunde varenda låt." Och sen hör man att spellistan på i-poden är full av gammal blues, soul och "riktig" rock ´n roll. Ja, då blir man glad, har lyckat förmedla det jag ville musikmässigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar