söndag 9 maj 2010

Lazy Weekend

En så här lugn och lat helg var det längesedan vi har haft. Nästan som att luften gått ur oss alla, tom dogsen har varit laid back. Måste vara nåt luftburet. Vädret har ju inte varit det bästa så det är väl en liten del av förklaringen såklart.

Kan således sammanfatta helgen som extremt vilsam och med mycket fika. Lite små promenader, lite somna framför tv:n, lite läsning, lite stadsflanering och ännu mera fika.

I morgon och resten av veckan får det allt bli lite mer action för mer lugn fixar jag inte. Sen har man ju en del motion att ta igen typ en sisodär 30 000 steg för att bli av med allt fika, inkomster och utgifter. Men gott var det ju i alla fall och det godaste var nog Renes födelsedagstårta som faktiskt var lite "nyttig" eftersom den var översållad med massa härlig frukt. Gäller att se det positivt ju..... Kortvecka nu. Hoppas, hoppas att det blir väder bara så att jag äntligen kan få upp mitt lusthus och börja plantera runt det. Håller alla två tummarna.

Over and out, däst och trött igen. Puh. Hörs snart.

Dagens bästa: Yes, nu börjar det avta så sakteliga, i dag har det bara regnat litegrann.

2 kommentarer:

  1. Ska ni ha ett lusthus också... finns det nån gräsplätt kvar på grönalund???

    SvaraRadera
  2. Många plättar finns det. Och lusthuset är av modell mindre och ett öppet i låtsassmide, ska plantera runt det och sen sitta därinne och bara mysa.

    SvaraRadera