måndag 15 mars 2010

Kolla, kolla

Vad som göms i snö kommer upp....
Härligt, äntligen ett vårtecken här hemma. Nu rackarns kommer det att hända grejer. Är bra sugen att krafsa bort all snö och hjälpa de små på traven.
Men som det sägs. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

En solig och skön start på veckan har det varit. En sån lyx att vakna en måndagsmorgon och känna doften av nybryggt kaffe. Slippa sjåa och jaga på, vi är/var ju två i morse. Skulle nog kunna vänja mig vid tvåsamheten...

Äh förresten, det är bra som det är. Också uppskattar man små vardagliga stunder mer när dom inte blir tagna för givet. Vi har vant oss vid ett, kanska i andras ögon, något annorlunda och lite "schizo" sätt att leva. Distans, ja det kanske är det som är receptet efter 22 år, nowbody knows.
Finns såklart både plus och minus med allt och inga rätt eller fel. Men just nu är detta rätt för oss.
Maken är nu skjutsad till tåget för transport mot Gbg och en ny jobbvecka där och Junior är levererad till scouterna för veckans möte. Mathilda är ute en sväng med doggsen och jag har ledigt en stund innan sonen ska hämtas hem och det ska kvällas på grönalund.

Ha en skön vecka och glöm inte att njuta av solen.




Dagens I-landsproblem: Är nog inte ensam om att ha kastat ur mig följande kommentar. Och, ja senast i dag skämmigt nog. Men visst är det lite roligt allt, huvet på spiken. För det kunde ju varit värre.

Slut på kontot.


1 kommentar:

  1. En bra grej med vardagen är att då läser jag din blogg och den är som en vitamininjektion! :-) /E

    SvaraRadera