lördag 27 mars 2010

Ett eldigt kalas

Ja, så var Williams kalas över för denna gång. Jäklar, ett sånt bra sådant det blev. Blir svårt att toppa i framtiden.

Började med att gå på bio, dom ( 8 killar) såg den nya filmen Draktränaren. Kanon tyckte dom allesammans. Efter filmen var det transport hem till grönalund där det vankades pizza och läskeblask. Snabbätare som barn i 10-11 årsåldern är så gick det med en himla fart. Sen blev det lite spontanlek ute. Nån form av krigs/agent/hjältelek för dom var alla utrustade med diverse leksaksvapen.

Och nu kommer dagens huvudnummer, eldslukaren Marcus. En så himla duktig och trevlig kille som kom till William för att visa upp sina konster på hans kalas. Ett mycket populärt inslag kan jag lova. Under tiden som barnen väntade på showen fick dom cola ner sig med lite glass och det var nog lämpligt med tanke på vad som skulle komma.

Svårt att med ord beskriva numret så jag väljer att visa en liten filmsnutt, varsågoda.

Nu börjar det kvällas så smått. Dagen har gått i ett huj så det ska bli skönt att softa framemot aftonen. Ska fara och hämta Micke på Kastrupståget, efter hans Sicilienresa. Men sen rackarns tänker jag sätta mig och sitta en stund, för sådär många knop ska det inte bli resten av helgen kan jag lova.
Earth Hour ska ju gå av stapeln ikväll och det är önskemål från junior att vi ska släcka ner all belysning. Jag har sagt att vi släcker det som är smidigast och funkar, alltså efter "förmåga". Han tycker jag inte är snäll mot miljön och tjatar vidare. Ja,ja nu blir det som jag bestämt basta. Det är en symbolhandling och gör vare sig till eller från i miljösammanhang....
Kan känna mig lite obstinat ibland med allt eko, miljö osv. Man gör så gott man kan och efter förmåga som sagt. Nu låter det som jag helt struntar i miljön och lever helt omiljömedvetet, men så är det icke. Men det jag vill, det är att slippa känna mig som en skurk om jag använder bilen eller inte köper ekologiskt kött.
Glöm nu inte klockan gott folk, för nu blir det sommartid.

Dagens Berglin: Apropå Earth Hour och en ekologisk livsstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar