torsdag 18 mars 2010

Jag är redo

Jäpp, nu kan vårfloden komma som det hotas med i pressen. Har i dag införskaffat mig ett par nya fräcka gummistövlar. Nu var det i och för sig inte för vårflodens skull utan mer i trädgårdssyfte jag skaffade dom. Att dom dessutom är snygga och var på rea, ja det gör inte saken sämre.

William har haft studiedag idag så han och jag har haft mycket tid tillsammans. Himla skönt med en vardag ihop. Var med honom och några kompisar på Leos lekland så dom fick rusa av sig lite. Sen var det lite läxgöra såklart (studiedag), men mest har vi cirkulerat och mått gott.

Charmtrollen på Grönalund
Mulet har det varit precis hela dagen, men jisses vad varmt. Hade 8 grader mitt på dan, kanonskönt, uppknäppt jacka och gympadojjor. Nu rackarns våras det på riktigt. Snön sjunker och sjunker och sjunker, härligt.

Energin är tillbaka, gjorde susen det där att sova. Ska faktiskt ta och nocka av tidigt i kväll också för jag vill läsa och det ganska länge, men inte hela natten såklart.



Dagens fundering: Eller kanske en fråga. Har verkligen blondiner roligare? Det heter ju "Blondes Have More Fun". Men jag vet inte jag. Märkte inget speciellt, allt traskade på som vanligt. Fast barnen skrattade i alla fall, så lite skoj var det nog. Jag kanske ska behålla mitt brun/röd/gråa hår för säkerhets skull. För det blir väl vad man gör det till som nån klok människa sagt.

3 kommentarer:

  1. Jag tänkte på Cher när jag såg dig!! Bättre som du är i vardagen :-) Trevlig helg! /E

    SvaraRadera
  2. Halloj.Nog för att du var sööt.Men håll dig till ditt vackra mörka svall;)
    For the record..blondes Do have more fun..ällä!?!
    Kram från Sme'.Skall bli kul att ses ivår!
    /Nanna

    SvaraRadera