lördag 13 mars 2010

Oj, oj oj

Vad tar dagarna vägen!?
Hinner min själ ingenting. Härliga långa lördag visar sig inte vara så lång trots allt.
Sovmorgon - jovisst, men inte så förskräckligt lång.
Men lite gjort har det blivit idag i alla fall.
Sovrumsprojektet fortskrider. Benen på sängen fixade Micke, så nu sitter dom där och vår gamla sängram har gått till de sälla jaktmarkerna.
Farit runt som en tätting och hämtat diverse pryttlar, mattor, lampor, skåp, överkast osv osv. Nu finns allt hemma så det är bara att fixa och dona i morgon. För nu i kväll tar vi ledigt och gör annat.
Mathilda har några vännninor hemma, så på tonårsfronten är det en schlagerafton på schemat. Junior är inte så intresserad så han tillbringar kvällen i Godzillas sällskap. Vi gamlingar äter en sen middag och ska försöka planera nån form av sommar. Mycket man vill, men hur mycket hinner man....



Dagens aperetif: Belöning efter en effektiv och ganska tuff dag blev en sån här goding. Kom i kontakt med den första gången på det glada 80-talet, fanns ej i Sverige då. Köpte en flaska varje gång jag mönstrade av och snålade på den så in i bomben. Nu är jag inte lika snål med den utan tar en liten dram lite nu och då. Rekommenderar den varmt. Hittar du den så köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar