lördag 10 april 2010

Inneväder

Ruggigt, ruggigt i dag. Men det gör inte så mycket eftersom det är stora tårtätardagen = Mathildas födelsedag.
Oj, vad ruskigt fort tiden går. Det är på sina barn man ser att man själv blir äldre. Tyckte det var himla fånigt sagt när jag själv var tonåring, men nu hajar jag bättre. Och, använder uttrycket själv.
"Vilda Mathilda hon föddes av sin mamma en solig aprildag.....", som Thore Skogman sjöng och aktiv det var hon som liten. Snabb som en liten vessla och alltid full i bus och upptåg. Minns hur hon försökte springa snabbare än ljuset, gick ju inte, men hon försökte och försökte.
Friidrott och akrobatik det var hennes grejer det. Vig och snabb, ja det är Mathilda det.

Ja ok, nu är det inte det på schemat längre. Nu är det mer bild, skapande, musik och kompisar som gäller. Men lite halvvild det är hon allt fortfarande min lilla gullvippa och framförallt orädd för utmaningar.

Ungdomarna kuckelurar på Mathildas rum och vi "gamlingar" står för marktjänsten. Nu blir det snart lördagsmiddag och efterföljande Millenniumtittning. Så det för bli over and out för i afton.




Dagens visdomsord: Det finns tre perioder i livet: ungdomen, medelåldern och "vad du ser pigg ut". Sagt av Nelson Rockefeller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar