fredag 30 april 2010

Nu ska här busas

Snart kommer hon, SnyggMolly.
Texas och Tyson kommer att bli så glada och spattiga, dom tycker det är så kul att lattja och leka med henne. Molly, det är de vilda pojkarna söta lilla "kusin" från Stockholm och hon kommer såklart inte själv. Hela goa glada familjen kommer och är just nu på väg söderöver och beräknas anlända tidigt om aftonen.
Hon kommer få mycket att stå i nu, hon vaktar och skäller på pojkarna när dom blir för busiga med henne. Fast snart brukar hon glömma bort att hon är en fin liten fröken också öser dom alla tre allt vad dom orkar.

Brasa ska vi såklart gå och titta på. I år är det lite extra speciellt för William ska vara med och tända den. Han är scout och har nu uppnått åldern att han ska få vara fackelbärare och gå med facklan den knappa kilometern för att tända elden. Oj, vad han ser fram emot det. Nu får vi bara hålla tummarna att det inte börjar regna igen. Har varit lite till och från hela dagen, men med lite flyt så ska vi väl hinna både elda, köpa lotter, lyssna på vårtal och sång innan vi blir för kalla och kanske blöta...
Nu ska jag gå och fixa klart gästrummet, baka ut min bröddeg och sen hoppas jag dom snart är här.

Vill ni så hörs vi i morgon, 1:a maj. Va, fatta redan maj. Himmel vad fort april svischade förbi, snart är det sommar.

Önskar er en riktigt skön och trivsam valborgsmässoafton.


Dagens plagg: Eller kanske kvällens rättare sagt. Det får nog bli regnjacka för att vara på den säkra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar