tisdag 13 april 2010

Tisdagstuff

Dagen har tuffat sakta framåt, är så trött och seg så det är inte klokt. Tror jag har fått en släng av den berömda vårtröttheten. Är ute ganska mycket (några timmar minst) varje dag så ljusbrist är det nog inte. Får väl ta och pilla i mig lite extra B och D - vitaminer och kanske lite järn så ska väl tröttheten försvinna. Vill så mycket och det blir så lite. Är kanske lite ljuschockad, har inte hunnit med ljusets ankomst riktigt. Ja, ja det blir nog bra bara man vänjer sig. Får faktiskt en liten släng av "tröttan" varje vår, ja egentligen vid alla årstidsväxlingar. Men det går ju över så det gäller bara att stå ut ett litet tag.

William han kliar vidare, det har tillkommit några små koppor men annars mår han hyfsat. Så bra så att vi kan ha lite läxövningar. Är väl inte det roligaste när man är hemma och sjuk, men det är sånt som måste göras och när det är klart känns det ju kanon.

Packade in oss i bilen och for på en liten utflykt med hundarna. Fixade en liten lunch som vi smaskade i oss i det fria nere vid vattnet efter en mysig skogstur. Så skönt det var ute, inte så mycket sol att tala om, men skönt i alla fall.


Satt med vår matsäck och tittade på en segelbåt som varit ute på en förmodad premiärtur, härligt. Är själv ingen seglare men kan förstå känslan att få ge sig ut så här i början av säsongen. Kan kanske jämföras med min glädje över att stoppa näven i lucker solvarm jord, plantera och sedan bara njuta av reslutatet.





Ryggläge gäller nu, hörs i morgon.



Dagens Tur: Inte utflykt, utan tur, flax, lyckträff eller vad man ska kalla det. Stannade och köpte en lott på hemväg och ja, jag vann. Mycket!? Allt är relativt, nä men några hundringar blev det. Kan köpa, blommor, ett par skor, en kavaj, eller två lådor öl. Blir svårt att välja bara. Har skor och kavaj. Behöver fler blommor till sommaren (bla humle), och öl är ju så himla gott, kan kanske bli en mix. =D

3 kommentarer:

  1. Grattis till lottvinsten! Köp något uppiggande (fritt val)Hälsa så mycket till W och köp hem kylbalsam om det kliar hysteriskt. Är dessutom lite nyfiken på "mågen". Är han trevlig och värdig?
    kram
    H

    SvaraRadera
  2. Tackar, tackar. Blir nog blommor till nåt av mina hus. Kanske nån bier att njuta efer en grävardag i trädgården, det är då en grön smakar bäst.Kylbalsam inköpt och "mågen" trevlig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. sen kan han sluka eld - bara det!

    SvaraRadera