lördag 24 april 2010

Livskvalitet

En liten summering av dagen. Lite trötta och mycket nöjda kan vi snart sätta p för dagen. Ett ord som korsat hjärnan flera gånger i dag det är, livskvalitet. Just vad det har varit i dag och nu när det snart kvällas är vi så där härligt trötta men mycket nöjda och glada över dagen och dess innehåll. Projekten fortsätter i morgon med bla inglasning av växthuset samt lite annat smått och gott som finns att göra i en trädgård bestående av massa projekt och aha upplevelser.

Belöningen efter en dags ganska hårt jobb blev en varsin god och kall pilsner i kvällssolen. Nu väntar det grillat med hembakt bröd till middag. Resten av aftonen blir framför burken och det sista avsnittet av milleniumtriologin. Och som grädde på moset en sån här bra dag så blev ju HV71 svenska mästare i ishockey, glädjen är stor på grönalund må ni tro.

Hörs i morgon om ni vill, ha det bäst så länge.


Dagens Simultanförmåga: Eller man kan kanske kalla det för en typiskt kvinnlig egenskap; Jag löste melodikrysset samtidigt som jag skopade och krattade ut gruset ( plattsättningsgruset) i växthuset i förmiddags. Not bad, eller!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar