fredag 6 november 2009

Då var jag i gång då

Har i dag så smått kommit i gång med hallpysslet. Men som jag befarade blev det inte så mycket gjort som jag hade hoppats. Men lite målat har det i alla fall blivit och det på lite halvknöliga ställen som tar sin tid. I morgon ska det målas klart och faras till Ikea för att handla lite inredning är planen.

Vilken mysig promenad jag hade med mina hundar i dag och vad bra det funkade att gå fint i koppel. Så himla duktiga dom var, känns kanon att det går så bra framåt då det trots allt inte är mer än 10 dagar sedan Tyson flyttade hem till oss. Allt trillar mer och mer på plats liksom, grabbarna börjar finna sina roller och rutiner följs och skapar trygghet för både hundar och människor.

Känner mig lite slak i kväll, ska ta en skön soffafton och antingen läsa eller se en film och ladda inför morgonen. Har tänkt mig en tidig morgon så att allt hinns med och vi slipper känna oss stressade.




Dagens nöt: Som vi knäckt delvis. Micke och jag skall fara till Kroatien på fartygsdop helgen 27-29/11, vilket ska bli jätte trevligt. Men så var det våra barn och hundar, hur skulle vi lösa passningen!? Ja, Mathilda behöver inte passas så klart. Men hundarna behöver rastas när barnen är i skolan och William behöver skjuts till sin träning fredag kväll. Vad göra? Ja, en del löste sig nu i afton när Mathilda kom på att hon har studiedag den 27:e, great då kommer det mesta att funka bra. Men en liten nöt kvar att knäcka, Williams skjuts till stan och trumlektionen. Vid såna här tillfällen önskar jag att släkten kunde finnas lite närmre, flytta hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar