onsdag 11 november 2009

Dansken avancerar

Ja, vår lille Tyson tar sig uppåt. Inte ville han ligga i sin korg när pappa har det så mysigt i soffan, så vips bara låg han där. Och inte hade jag hjärta att ta ner honom till korgen igen. Förresten så ska det vara rättvist, samma regler för båda två. Nu är det ju som så att Gårdshundar skapar egna regler, vilket betyder att dom liksom inte begriper att dom är djur och vill ha det lika bekvämt som människorna i klanen. Vi försökte göra hund av Texas men misslyckades och numera sover han både i soffor och sängar, så som sagt lika för båda ska det vara. Och so what, dom är ju familjemedlemmar.

Efter en aktiv dag är vi nog alla lite trötta och ska göra kväller så snart Mathilda kommer hem. Körde henne till skolan klockan sex i morse, där dom skulle bussas vidare på en dagsutflykt med klassen till Danmark och en utställning på Lousiana. Har själv aldrig varit där tyvärr, så jag väntar med spänning på att få höra om det.


Dagens kloka: Ord av Charles de Montesquieu. Om en idé uppstår i ett tomt huvud uppfyller den huvudet helt. Det finns inget annat där som kan konkurrera om utrymmet.

1 kommentar:

  1. hejja sussie ;D nu ska jag börja läsa din blogg med :D (// matilda

    SvaraRadera