fredag 27 november 2009

Vilken dag

En lång och ganska intensiv dag lider mot sitt slut. Dagen startade ganska dramatiskt, flyget gick fem i halv sju så avsikten var att vi skulle kliva upp kvart i fem för att slippa stressa. Blev det så? Svar nej, vaknade med ett ryck kvart över fem, å nej, hade missat klockan. Stres, stress. Klar på 25 minuter blankt. Sitter i bilen på väg till flygplatsen kl 05.45, checkar in som sista man och sen iväg, puh.
Trenden för dagen var nu satt. Till Sthlm gick det bra och väntan där var som planerat, men sen...Kom till Frankfurt och där började strulet, för blåsigt så det blev delays. No good då vi från början hade kort om tid där, nåväl hinner med nöd och näppe ombord. Så framme i Split och klockan är nu halv 3, skönt tycker vi, framme. Ja och nu då, nästa missräkning, inget bagage. Bara att gilla läget, göra en claim och fara till hotellet.
Check in på hotellet, som är kanon, strax vidare på en sightseentur inne i Split by bus och fot. En fin gammal stad så det var himla trevligt att få en guidad tur runt. Sen tillbaka till hotellet, där vi av förklarliga skäl inte kunde byta om inför middagen. Så i väg med buss igen till restaurangen där middagen skulle intagas, vi lagom fräscha och mosiga, men maten och sällskapet var kanon. Ja och nu sitter vi här på vårt fina rum, sängen skriker efter sällskap så strax är det dags att dyka ner i drömkanoten och kraftsamla inför morgondagen.

Dagens bästa: När vi kom tillbaka till hotellet efter middagen, vad stod i lobbyn!? Bagaget. Yes, har väl aldrig blivit så glad att se dom gamla trunkarna. Nu kan vi duscha och byta kläder, jippi.

Vårt rum


Gamla stan i Split

1 kommentar: