måndag 16 november 2009

Mörkgrått, ljusgrått....

Jämngrått & dimmigt, ett perfekt innesittarväder. Men icke här stannar man inte inne, fast några familjemedlemmar hade gärnat velat. Så det var bara att bita i det sura äpplet och hänga med och det visade sig ju efter en stund vara riktigt nice. Hm, visste väl det.

För att vara måndag och grått väder så tycker jag att det har varit en faktiskt riktigt skön dag. Känner mig full av energi och hinner med så mycket helt plötsligt. Ja, det blev ett ofrivilligt brejk i dag, skulle försöka komma i kontakt med någon på Ögonkliniken, men råkade ut för det klassiska "vi ringer upp dig kl.....", och där går man och väntar och stampar. Men allt blev ok i slutändan och det är ju huvudsaken.

Tyson har blivit så duktig, han kan nu sitta fint när man ber honom. Det tar i och för sig en liten stund, men han sätter sig fint. Duktiga lilla parvel så liten. Tror han "härmar" Texas och det är därför det går så lätt att lära. Härmar pappa gör han även ibland när han ska kissa, lyfter på benet och vinglar nästan omkull. Oftast kommer det inget, men pappa gör ju så.








Här sitter han, kanske inte så fint, men ändå.





Dagens Antal: Steg blev (så här långt) 11 122. Har en liten egenhet för mig. Brukar kränga på mig pedometern och kolla av hur många steg jag får ihop på en dag. Är enligt mig ett bra sätt att hålla någorlunda igång. Har vissa mått på vad jag skall nå 10-12 tusen steg = acceptabelt, 12-15 tusen = bra och 15 tusen och uppåt = kanon. Blir det under 10 000 får jag bakläxa och antingen, om tiden medger, blir det en extra promenad eller också får jag gå extra dagen därpå. Kanske lite crazy, vad vet jag. Men det funkar för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar