torsdag 19 november 2009

Snart är det äntligen slut

På denna vecka. Oj, oj vad skönt och Micke kommer hem, kan inte bli bättre. Det är i grevens tid nu, är så less på att vara solokvist så det finns inte på kartan. Visst har vi att göra, men det känns i alla fall att vara allena.

Har börjat så smått att gräva runt i julkartongerna. Jo, det är sant, börjar redan. Vi är ju borta nästa veckoslut och 1:a advent så jag vill ha allt klart innan vi far. Och inte har jag full koll på vad som funkar eller för den delen var allt finns, så jag tänkte kolla upp och fixa det och göra adventsfint innan vi åker. Har nog aldrig pyntat så tidigt förr, men nån gång ska ju vara den första.
Vet av erfarenhet att helgen kommer att svischa förbi kanonsnabbt och att allt vi ligger efter med kommer vi inte hinna med. Men det gör faktiskt inget, för nu har familjelivet och umgänget högsta prio.Det kommer bli så spännande att se hur Tyson reagerar när det flyttar in en "främling", ja dom har ju inte träffats, Micke och Tyson. Förmodligen härmar han Texas och blir kanonglad och klättrar och hoppar han med.

Nu väntar en tidig kväll, ladda inför veckoslutet, vill inte missa en minut av det. Over and out.

Dagens duktigaste: Kolla vilka duktiga hundar. Sitter jättefint (ja, jag har en godis i handen). Tyson gör som pappa gör. Tror det kommer gå lätt att lära honom saker. Det gick lätt att lära Texas och nu när han är lite av förebild kommer det gå galant att få "fason" på Tyson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar