måndag 30 november 2009

Hemma

Ja, då var vi tillbaka i vardagslunken igen. Har ägnat en stor del av dagen åt tvättning och städning då det har blivit lite eftersatt av förklarliga skäl. Nu väntar julförberedelser av olika slag, baka, laga mat och godis, pynta och köpa klappar. Har även funderat på att göra egen korv i år, får se om det blir så. Tycker det är så himla roligt med allt pyssel före jul, det är den bästa tiden tycker jag. När vi väl är framme vid jul finns det liksom inget mer att göra av allt det mysiga, har alltid gillat adventstiden bäst faktiskt även som barn.

Helgen var, som jag redan berättat, fantastisk. Kommer att leva länge på den och har massor av energi nu att ta itu med allt det roliga decemberpysslet. Vi bodde kanonfint och bra, åt fantastiskt gott, pratade och skrattade med massa spirituella människor. Kunde alltså inte ha haft det bättre.

Nästa gång vi far dit ska vi fara på sommaren och ta barnen med oss också, har pratat om det flera gånger men det har inte blivit av ännu. Förra gången vi var i Trogir var barnen så små (William i alla fall) så dom minns inte så mycket. Men nu hoppas jag vi kan realisera planerna inom en inte alltför avlägsen framtid.


Skrev om god mat, detta fick vi till dopmiddag











Trevligt sällskap













Utsikten från vår balkong



Dagens ljus: 1:a ljuset i adventsstaken tände vi i dag då vi alla var samlade. Så, då var det gjort, då kör vi. Mot julen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar