torsdag 12 november 2009

Solen

Tittade fram som hastigast idag, men ångrade sig och försvann igen. Typiskt så fort man börjar glädjas. Är bara att gilla läget och trava vidare i allt det gråa och ruggiga. Men, positivt tänkande var det, snart vänder det och snart får vi även tända alla stjärnor och ljus. Mysigt. Ska baske mig tjuvstarta lite och baka lite saffransskorpor i helgen tror jag. Ta en "testadventsfika" och låtsas att det inte är ruggigt och grått, kan behövas.

Nu är 1/4 av familjen vaccinerad, William fick sin spruta idag. Han kom hem och var mycket lättad och glad över att ha fått den. - Gjorde inte alls ont, sa han och ville inte prata vidare om det. Mathilda ska förmodligen bli sprutad någon gång nästa vecka och vi andra i början av december sägs det.


Dagens busigaste: Tyson, får den utmärkelsen. Hela dan har han varit som ett yrväder. Promenaden blev ett fiasko då han ville leka med Texas då vi gick och kopplen snodde i hop sig hela tiden. Fick till slut ta upp honom i famnen så att Texas åtminstone kunde få göra i från sig i fred. Och på den vägen har det varit, lek, bus, nafs, klös och bita i saker samt springa omkring som han har eld i rumpan. Tror Pappa är lite trött nu när kvällen kommer, men ännu har inte Tyson tröttnat han är fortsatt på g.

1 kommentar:

  1. hundar,ungar och hembryggt äppelvin.... (jag vill också ha converse,stl 39)puss till er alla från dalarna

    SvaraRadera