torsdag 8 juli 2010

En lugn dag

Har varit en lugn och skön sommardag. Vaknar, hoppar i shortsen och bara cirkulerar och pysslar med lite av varje. Värmen håller i sig och det är så skönt. Älskar värmen.
Saftar vidare, blev 4 liter till i dag. Fast i dag fuskade jag lite och köpte gubbarna. Hittade nämligen för 10 kr litern och det avgjorde saken då det kostar lika mycket på självplocken. Och dessutaom spar jag tiden det tar att plocka. Fast det får nog bli en tur till i allafall ut i landet, för det är ju så kul att plocka.

Tog cykeln på kvällskröken och drog in till parken och var med på ett entimmes utegympapass. Koordinationen är fortfarande världsdålig, men skam den som ger sig. Får gympa vidare, är jätteskönt efteråt. Känner mig lite piggare efter pass och cykeltur och det är ju det som är meningen med motion. Men, det ska erkännas, det var busjobbigt i dag och jag fuskade lite med den sista "löprundan" (smög i väg och drack vatten istället).
Nu lagom trött får det bli en stund framför burken och kolla på friidrott med maken. Kanske en bit persikokaka och lite kaffe också.....
Summan av lasterna är ............

Dagens Citat: Sagt av Robert Kennedy. Moraliskt mod är mera sällsynt än tapperhet i strid och hög intelligens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar