söndag 25 juli 2010

Helgat vilodagen

Ja, det kan man lugnt säga att vi gjort. Så där förfärligt många knop har det inte blivit under dagen. Nu har i och för sig vädret inte varit det bästa, regnat i dag igen. Blåsten har däremot avtagit fast temperaturen är fortfarande inget att hurra för, för en värme älskande typ som jag.

I gårdagens oväder blåste det ner ett träd, gammalt murket ett, på vår infart. Tack och lov blev ingen skadad. Så lite tur var det att det regnade så in i bomben i går, för annars hade nån av oss lika gärna kunnat vara ute och där, huvva.Fikat, torkat tvätt och surfat och letat resor till London (samt hotell) det är det vi pysslat med. Nu tror vi att vi hittat en resa som kan bli bra, ska bara kontrollera datum med de andra inblandade så att det funkar för alla. Hotell finns det ju en uppsjö av så det känns som att vi nog ska hitta något ok ställe hyfsat centralt. Ett litet problem av modell i-land.

Och inte blev det nån skogstur heller. Skulle varit ute och letat blåbär och eller kantareller, men av det blev det intet. Vädret. Hm, men det är bara att ge sig ut en annan dag, skogen finns ju kvar där med alla godsaker. Så inte hänger vi läpp för det inte, nja, lite då. Men glad ändå på nåt lustigt vis.

Nu ska vi äta en hot chicken curry och massa glass till efterrätt. Sen blir det läsning för min del, har kommit in i Keyes boken nu och vill bara vidare.

Ajö ajö, hörs snart igen. Kram


Dagens Ruta: Att jag är barnsligt förtjust i seriestrippar har nog inte gått nån förbi. Gillar såna med ett något burläskt och/eller ironiskt samt roligt innehåll. Så här är ytterligare en favorit; Nina Hemmingsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar