lördag 31 juli 2010

Lite av varje

Solen sken från en nästan klarblå himmel. Uteaktiviteter alltså. Jag tog mig an gräsmattorna och klippte och det blev som vanligt himla snyggt. Micke, han klättrade upp på taket och tog sig an takpannorna. Högtrycken var med och det tvättades rent, Karlsson på taket och frugan där nere. Fint blev taket efteråt, mindre mossa och annat mög. Nu finns det lite kvar att göra, men vi är på g. Trappen skulle ha målats i dag, men tiden tog slut så den får vänta. Har vi lite flyt så är det uppehåll i morgon, (fast det har utlovats regn, men det vet man ju hur det är med det) så då kan vi kanske hinna med den.
Stack in på stan en sväng och kollade in triathleterna som tävlar i stan i helgen. Är djupt imponerad av alla människor som genomför en järnman. Tänk själv, simma 3.860 m, cykla 180.2 km och slutligen springa en mara alltså 42.195 m. Blir trött av bara tanken. Också tycker man att man varit aktiv om man knapat ihop 20 000 steg på en dag, vojne, vojne.

Micke, han är allt lite sugen att försöka genomföra en järnman, krävs mycket träning innan, men jag tror att han skulle klara det.

Hemma igen och en slapparstund på altan med varsin gröning innan middan.
Nu lördagsmys för oss alla, hundar som människor.

Kram från grönalund. I morgon är det 1:a augusti, fatta, hur fort försvann inte den här månaden då.

Dagens Rapport: Dottern har messat och sagt att allt är bara bra samt varskott att batteriet snart är slut. Antingen det eller också vill hon inte ha mig på tråden i parti och minut och det får man ju förstå. Ska låta henne vara i fred så här sista festivalkvällen, mig får hon "njuta" av sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar