fredag 16 juli 2010

Köpenhamn

Här går det undan minsann. På lite mer än ett dygn, närmare bestämt 30 timmar tog vi oss en tur till den kungliga danska huvudstaden Köpenhamn, via öresundsbron. Förlustade oss på Tivoli, en hotellnatt, vidare mot Louisiana och lite kultur av annat slag dagen därpå, bytte sedan alla gamla tomma gröningar mot välfyllda nya dito. For vidare mot färjan i Helsingör och åkte över till Sverige igen. För vidare färd, i ett så sommarfagert Sverige att man nästan baxnar av hänförelse, hem till våra älskade gårdisar som bott hos Alice ett dygn.Nu hemma igen och kanonnöjda efter vår lilla Danmarkstur, fick allt jag önskade. Rödpölse, Glass, Tuborg, GD, Hotellfrukost (något bland det bästa jag vet), se konst av alla de slag, men bäst av allt, umgås med nära och kära.

Bättre avslut kan det inte bli på semestern. Nu är det ju nån dag kvar att njuta av och det ska vi göra allt vi orkar innan Micke börjar jobba på måndag igen.
Kram från en trött, nöjd och glad Sussie på grönalund.


Dagens Miss: Fotografen hade inte druckit öl, ännu. Det blev tokigt ändå. Dottern skymd bakom parasollstolpen, men glad i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det!Blir allt lite avis;)Igår började min semester och imorgon skall vi tävla i agility här i Sme'.Skall bli spännande!Kram kusinvitamin/Nanna

    SvaraRadera
  2. Ja, vi hade det kanonmysigt. Svårt att inte ha det i Köpenhamn. ;)
    Lycka till på tävlingarna.
    Kram

    SvaraRadera