söndag 11 juli 2010

Det 43:e året till ända

Ja, då var man 44 taggare då, som dom sa, dom unga männskorna när dom menade gammtanter, när jag själv var i farten. Nu är man här. Känns inte ett dugg annorlunda, tror och känner fortfarande att jag är som en tjugonågotplusnågraårtillungefärtrettioplusnågra, men absolut inte en sån däringa gammhagga. Ja, därom tvista de lärde.
En himla bra dag som startade med sjönsång och pussar på sängkanten, massa fina presenter å sen en god kopp kaffe, precis vad jag vill ha.
Solen har öst ner sina strålar över oss och värmen har varit hög, över trettio grader, 29 i skuggan.
Olsens kom över och käkade middag med oss, vi grillade oxfilè och drack ett fantastiskt gott vin, ett Amoronevin vid namn Capitel dé Roari. Säger bara, finns nåt att fira eller om du bara vill ha nåt extra gott att dricka, köp. Så gott och det var det maken bjöd på i kväll. Tack my love.

Nu blir det till att vila ögat en stund, en ny härlig vecka (Mickes sista lediga) väntar runt hörnet och den ska vi göra bara så bra.

Ha det bäst. Kram.

Dagens Puss: Förbjudet att visas egentligen, så hemsk som jag alltid blir på bild, och för att inte tala om en morgondito som är ett snäpp värre än vanligt. Men så här går det till om morgnarna hos oss och det inte bara födelsedagsmorgnar. Tyson är en så glad och pussig hund och väcker oss alltsom oftast på detta sätt. Go kille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar