torsdag 1 juli 2010

Trettiosex

Ja, det var vad termometern landade pa i dag. Varmt, ja men ack sa skont. Alskar varme och att vara sa dar lite klibbvarm hela tiden, det ar grejer det.
Men, solen kan ju var lite foradisk ocksa sa istallet for att vara vid stranden och poolen tog vi och for i vag pa en liten utflykt i formiddags under den varsta hettan. Stack in till det mer moderna Albufeira, strosade runt och mumsade glass. Handlade vad vi ska ha med hem ( Vinho Verde) pa tillbakavagen och gick sedan ner till poolen.
Har nu tillbringat hela eftermiddagen och forkvallen med att sola och bada. Ska by om by ta oss upp till lagenheten och frascha till oss lite och ga ner i gamla stan och ata middag. Men just nu kanns det inte sa angelaget, vi har det bra har ner vid poolen och varmen gor att hungern haller sig pa avstand.

Mathilda och Micke dom "tokarna" dom springer i backarna har utanfor. Snacka om att vara dedikerade sin traning. Ar full av beundran. Finns nog inget som skulle fa mig pa dom tankarna, jag och William ar mer som Ferdinand "ligger och tar det lugnt under solen".

Oj, vad kul det ska bli att visa alla fina bilder jag tagi. Kommer sa snart vi ar hemma igen.

Har forstatt att vadret ar bra darhemma ocksa. Sa njut allt vad ni kan gott folk, sommar mmmmmm......
Ha det bra. Kram

Dagens Musik: Trallat pa den har gamla godingen mest hela dagen. Passar ju kanon. Gammalt blir som nytt. En riktig sommarlat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar