torsdag 14 januari 2010

En bra dag

Har jag och många med mig haft. Kan ändå inte skaka av mig en känsla av sorg och otillräcklighet. Ja, ni hajar. Jordbävningen på Haiti gör att man får ett annat perspektiv på sin egen tillvaro och på livet vi lever i ett tryggt land. Allt blir med ens så futtigt, jag menar vardags tjafs som att man inte vet vad man ska ha till middag, för skor på sig, gå på bio eller hyra en rulle, snacka om i-landsproblem.
Jag lider med alla tiotusentals, ja kanske hundratusentals människor som är drabbade. Kan inget göra som liten människa mer än att skänka pengar.

Men mitt i all bedrövelse så måste man ha lite galghumor. Funkar inte att bara gå och tänka på allt hemskt som händer, blir ju knasig då. Och till hur stor nytta är man då, nej, ingen.
Så, man kan undra om det var ett för eller efterskalv eller, rentav, var det dom som startade det. Vilka? Jo, viktväktarna i Växjö.



Dagens Kräm de la kräm: Ja, vad gjorde jag utan min universalkräm. Har fejat och donat mest hela dan och slabbat med massa vatten. Händerna är som sandpapper. Men lite kräm så är dom om inte fina så ganska ok igen. Tack och lov för Walgreens (vars grundare Charles Walgreen har svenskt påbrå via fadern), där finns allt jag behöver och lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar