fredag 15 januari 2010

Sambo?

"Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig mer åter". Texten snodd från en roman av Jonas Gardell. Men visst är det så, nu är kvällen kommen och dagen är över och kommer aldrig igen.
Har varit en produktiv och ganska intensiv dag och det är en bra dag för mig. Nu är det slappning och helgvila som väntar.

Stötte på en ny filur på gården i dag, sorken Sören. Nu undrar jag alltså -Har Gus skaffat sambo eller har han flyttat? Ja, tiden får utvisa detta för inte äter väl sorkar möss!? Gus var ju tillbaka i sitt bo för en liten tid sedan, Micke såg honom så det är sant. Men nu har Sören gjort sig hemmastadd och dessutom gjort hålet större som såklart krävs med hans kroppshydda. Hoppas lille fete Gus är vid liv och frodas för är det så att Sören har norpat eller skrämt iväg honom då bussar jag hundarna på honom, basta. Tiden får utvisa vad som skall hända.......

Ni har väl inte glömt Haiti, skänk en slant så sover du bättre om natten. Det finns hur många organisationer som helst som hjälper, bara att välja och vraka t.ex. Plan, Röda Korset, Rädda Barnen, Läkare utan gränser, eller Radiohjälpen (90 1950-6 märk Haiti). Sms funkar också finemang, KATASTROF till nr 72950, då ger du 50 riksdaler till Rädda Barnen, gör det, snabbt och lätt. Och ja, jag har också bidragit.


Dagens ordspråk: I nytappning " Den som gräver en grop åt andra får knappt 88.50 i timmen". ( Tack Helena)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar