söndag 3 januari 2010

Status quo

Ja, inte gruppen, utan läget. Ingen vidare start på det nya årtiondet. Fortsatt öm och molande mage och dessutom ser jag ut att vara gravid i sisodär tredje månaden alltså lätt svullen. Ja, ja det ger sig väl, men fan rent ut sagt, inte ett dugg skoj att ha missat Mickes sista lediga dag. Vi kräftor brukar ha konstiga magar enligt horoskopen och det, samt att jag är hemkär, är det som stämmer gott på mig.
Maken är som sagt nu på väg till Gbg igen för att börja jobba, Mathilda börjar skolan på torsdag men William är ledig till nästa måndag. Så nu bara måste jag bli kurant igen så vi kan hitta på nåt skoj dom här sista dagarna av ledighet. Nä, upp med hakan på mig, låter som en gammal gnällkärring och det vill vi inte vara.

Lite nostalgi sitter fint en dag som denna. Tänk vad fort tiden går och vad mycket som hänt på 00-talet. Tänkte bjuda på lite nostalgi i bildform, tyvärr har vi inga bilder från de första åren eftersom vi inte hade digitalkamera då och vi har ännu inte gjort dom gamla digitala. Men lite finns ju.


Älsklingarna 10 och 4 år gamla, så söta så, 2003












Mys i vårsolen och regementsbesök med farfar 2004









USA 2005, hann med såväl Musse & co som att besöka Elvis Graceland, strolla på Beale Street och åka flodbåt på Mississippi.







Året är 2006. Texas föds och väljer oss till sin familj.









2007 - en glad jubilar.
Familjen på festival.








Bruce på Ullevi, en magisk kväll. Goda vänner, bra musik & sommarkväll = that´s life.
Favorit i repris, USA. Denna gången fick Hemingway besök. Sen blev det Nasa och diverse nöjesfält såklart. Och året var 2008.


Texas paras 2009 med Bergahusens Maria Callas. Resultatet blir tre rasande söta och underbara valpar, Ginger Rogers, Fred Astaire och Liza Minelli. Fred flyttar till oss och blir allas vår älskling Tyson.
Childhoods jubileumsgala på Göteborgsoperan, en fantastisk tillställning.






Dagens bild: Är det inte. Nej det är decenniets bästa familjebild. Tar tid att utveckla, men tro mig vi skrattar alla högt och hjärtligt åt den. Eller för all del man kan även säga Laasse Beerghageen, vi skrattar då med.


2 kommentarer:

  1. Måste bara säga : Decenniets bästa bild är familjen Karlssons i cowboy utstyrsel......

    SvaraRadera
  2. Ja, ok den är snäppet bättre. Men ej publicerbar ;-)

    SvaraRadera