söndag 10 januari 2010

Vardagen nästa

Då var ledigheten slut för denna gång och oxveckorna är här. Känns onekligen lite trögt att komma igång igen. Micke har varit hemma väldigt mycket, vilket vi inte är så vana vid. Men det är en vana som både barnen och jag skulle kunna vänja oss vid. Känns så himla tomt nu när han är i väg på riktigt igen.

Kom hem bara för en stund sedan efter att vi lämnat honom på tåget. Och dessförrinnan passade vi på att käka middag på stan. Åt en "bukfylle" buffé, alltså hungerstillande och hyfsad, men absolut inte någon gastronomisk upplevelse.

Nu plaskar William i badkaret, Mathilda pluggar och hundarna ligger framför brasan och myser. Efterrätt blev det ingen på restaurangen, så lite glass ska vi nog pilla i oss, söndag är ju dessertdag här hos oss. Sen väntar laddning inför veckan som kommer.

Ja jäklar, vad tungt och motigt det känns. Oxveckor är en bra benämning på den här perioden, som vänder först till sportlovet. Oj, oj känns såå avlägset. Men det är bara att göra det bästa av situationen, stå upp och gilla läget. Samt hitta på nåt kul, men vad!!!!




Dagens Stenmark: Nu om någonsin behöver man en Stenmark. Jag fullkomligt älskar hans humor. Genialisk och oefterhärmelig, precis min stil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar