fredag 27 augusti 2010

För första gången

Skriver jag ett inlägg ståendes i köket. Är så in i bomben glad över min computer så det är inte sant, känns fantastiskt lyxigt att vara så mobil som man faktiskt blir med en laptop.

Nu kan jag laga mat och baka samtidigt som jag skriver, kanon. Har i skrivandes stund bröd i ugnen och kött på marinering, ska bli grillad karré med tzatziki, klyftpotatis,grekisk sallad och fresh bread till middag.

Och här står jag och hinner med.......

Mer bra saker under dagen. Har varit och köpt mig ett nytt löparställ anpassat för lite ruggigare väder än sol och 25 grader varmt.
Det kommer ju en höst och känner jag mig själv rätt så kan jag börja maska om jag inte har varma kläder. Nu har jag varma kläder så woggingen ska kunna fortgå hela hösten.

- Jaha, där försvann rock´n roll Sussie, sa Micke när han fick se mig iklädd mina nya woggarkläder.
 Men, om det till äventyrs skulle vara nån som är orolig att hon försvunnit så kan jag försäkra att så är inte fallet.
Det ena behöver inte utesluta det andra och rock´n rollen och jag, vi har en relation som kommer att vara för evigt. That´s for sure.

Trevlig helg och kram från en mycket glad och nöjd människa.

Dagens Fråga: Alltså, var i hel.....kommer alla dessa blomflugor ifrån? Har just nu en mindre invasion och det vill jag inte ha. Hur ska jag bli väck dom? Hjälp.

1 kommentar:

  1. Gör som jag, dammsug upp dom små kräken med munstycket, man får jaga dom visserligen men det e de värt, sen kan man sätta ut ett glas med ättiksprit lite vatten och sirap plus diskmedel så druknar dom som kommer undan! :)
    Therése

    SvaraRadera